LINII DE FABRICATIE AUTOMATE SI UTILAJE DIN CHINA

 Productia este unul din cele mai susţinute domenii de finanţare cu ajutorul fondurilor europene. Înfiinţarea de noi unităţi de producţie sau modernizarea întreprinderilor prin schimbări în procesul de producţie/ introducerea de noi tehnologii presupune achiziţia de utilaje/ linii de producţie/ echipamente tehnologice. Toate aceste investiţii în producţie sunt finanţate în cadrul proiectelor nerambursabile. Orice firma din domeniul producţie şi al serviciilor are şansa sa obţină finanţări nerambursabile pentru dezvoltare, putând beneficia de un avantaj major faţă de concurenţă.

Mediul de producție a cunoscut în ultimii ani schimbări importante. Trecerea de la o economie locală la o economie globală, cu piețe care cer produse de o calitate superioară la costuri reduse. În ultimii ani se caută soluții la aceste probleme punându-se accent pe implementarea in procesul de productie si nu numai, a unor solutii noi, performante si fiabile.

In ultimul timp am acordat o atentie speciala liniilor automate de productie, utilajelor si echipamentelor tehnologice. De la simple linii de impachetat pana la utilaje din minerit, exista un producator de calitate in China.

Cu ajutorul experientei noastre in domeniu va sprijinim activ pentru cresterea productivitatii, a competitivitatii si diminuarea costurilor si consumurilor prin achizitia unor utilaje sau linii de fabricatie in orice domeniu.

În calitate de importator autorizat, garantăm respectarea standardelor europene privind calitatea şi siguranţa.

 

  • DESCARCA INFORMATII DESPRE LINII DE FABRICARE PELETI SI BRICHETE

Briquette machine catalog

  • DESCARCA INFORMATII DESPRE LINII FABRICARE PELETI:  peleti pentru incalzire, peleti hrana animala, peleti fertilizare organica, etc

Pellets machine catalog

 

 

 

TELEFON: (0040) 724.01.55.51

EMAIL: office@madeinasia.ro

WEBSITE: www.madeinasia.ro