Despre noi:

Peste 30 de ani de industrializare si China a devenit fabrica lumii. Indiferent dacă vă place sau nu, peste 60% din mărfurile mondiale sunt importate din China. Importul este una dintre cea mai profitabila afacere. Mulți oameni au importat din China, în timp ce alții au început să facă acest lucru. China produce 80% din aerul condiționat din lume, 90% din personalul mondial, aproximativ 70% din panourile solare din lume, 90% din telefoanele mobile din lume și 65% din pantofii lumii. Producția reprezintă 40% din economia chineză și are peste 130 de milioane de oameni

Beneficiile unei afaceri de import din China sunt imense, dar riscurile sunt pe masura.

A face afaceri în orice țară fără a te informa în prealabil este riscant. Fiecare țară are un set propriu de probleme, dar a porni afaceri în China, fără a lua în considerare riscurile, poate fi fatal pentru cei neinformați.
În China, întreprinzătorii abundă și continuă să apara, iar anumite practici necinstite  rămân comune. Dezvoltarea și asumarea de riscuri într-o perioadă de boom economic par a fi adesea combinate cu fraude și înșelăciuni. Toată lumea din China pare să deschidă o fabrică, să înceapă o afacere sau să concureze împotriva companiilor occidentale. Momentul de a te imbogati este acum în China, cred toti, iar atât băieții buni cât și cei răi vor sa profite de moment.
Mulți cumpărători sunt circumspecti în legătură cu a face afaceri in China – de inteles, cu recentele știri nefavorabile legate de calitatea produselor sau de practicilor comerciale dificile. Cu toate acestea, China este în continuare cel de-al treilea exportator din lume – dovadă că există o mulțime de furnizori seriosi și de înaltă calitate. Intelegand riscurile, cu o buna pregatire si informare inainte de a porni la treaba, rezultatele vor fi pe masura.

Cateva  aspecte importante atunci când importați din China:

Găsirea unui furnizor de încredere

Acesta este probabil primul și cel mai important pas în afacerea dvs. de import. Un furnizor serios și de încredere reduce grija privind calitatea, încrederea și disputele.
Există o serie de site-uri unde puteți găsi furnizori de incredere. Găsirea celui potrivit insa, poate fi o sarcină laborioasă, si nu tot timpul incununata de succes.

Expunerea la probleme de calitate.

Cel mai mare risc cu importul din China nu este riscul de a fi inselat, de a primi un container umplut cu pietre in locul marfii comandate. Cel mai mare risc este legat de calitatea produselor importate. Indiferent dacă sunteți un om de afaceri cu sediul în Romania, SUA, sau Africa de Sud, pentru consumatorul dvs. este foarte importanta calitatea produsului achizitionat și anii de muncă construind o reputație pot fi distruși de un singur transport defect.

Vestea bună este că există modalități ieftine de a efectua verificari și investigații care pot reduce riscul și pot economisi bani.

Molinaro Group Global este o firma de consultanta specializata pe comertul cu Asia.

De-a lungul anilor, am dezvoltat o rețea de colaboratori profesioniști în Asia. VIziunea noastră în calitate de companie de consultanta este simplă: putem fi „ochii și urechile” dvs. în fabricile din Asia și vă susținem afacerea prin inspecția produselor, auditul fabricii, testarea în laborator și expertiza noastră în controlul calității mărfurilor fabricate în străinătate. Când vine vorba de companiile care furnizează servicii de verificare a calitatii în Asia, suntem solutia ideala, datorita capacitatii noastre de a oferi servicii personalizate, soluții specifice produselor dvs. și un nivel inalt de integritate. Echipa noastră este formată din localnici care trăiesc în Asia și vorbesc limbile locale. Înțelegând decalajul mare dintre cultura occidentală și cea de est, MOLINARO GROUP GLOBAL SRL oferă clienților întreaga gamă de servicii, de la identificare furnizori, la auditul fabricii, controlul calității, transport, vama, logistica.

Vă invit să explorați site-ul nostru pentru a afla cum putem colabora. Contactați-ne oricând pentru mai multe informații sau pentru a ne lăsa comentariile dvs.

Adresați-vă expertului nostru pentru asistență:

  • Identificam și verificam cei mai buni furnizori pe baza cerințelor dvs. de afaceri.
  • Rezolvam problemele de calitate de la furnizorii dvs. actuali
  • Reducem costurile generale de transport.
  •  Negocierea prețurilor mai mici și termenii contractuali mai buni
  • Aranjam vizite ale fabricilor în China.
  • Aranjam participarea la targuri de profil, ca si cumparator sau producator ce doreste expunere internationala
  • Infiintari offshore Hong Kong.

Indiferent dacă aveți nevoie de ajutor cu achizitionarea unor produse, verificarea furnizorilor, inspecții de control al calității, scrierea de contracte de vânzări bi-linguale, negociere de prețuri, inspecții la fața locului, rezolvarea problemelor cu fabrica, consolidarea comenzilor și vizitele din fabrică – va putem ajuta.

 

 

TELEFON: (0040) 724.01.55.51

EMAIL: office@madeinasia.ro

WEBSITE: www.madeinasia.ro