Inspectii si verificare a calitatii

Made in Asia Business Consulting 5

INSPECTIA FABRICILOR

Un audit al fabricii este cel mai bun mijloc de a obține o imagine corecta a partenerului dvs. de afaceri asiatic și de a verifica fiabilitatea produselor. MOLINARO GROUP GLOBAL, verifica urmatoarele:

Producătorul există într-adevăr și că fabrica este pe deplin operațională

Furnizorul are capacitatea de a produce volumul cerut

Conducerea și operatorii sunt competenți și respectă prețurile și termenele convenite

Producția se realizează în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate, etc.

FIECARE FURNIZOR POTENTIAL ESTE VIZITAT DE UN AUDITOR PROFESIONIST

Toate mărfurile verificate de Molinaro Group Global trec printr-o inspecție riguroasă de control al calității (QC) înainte de a fi exportate. Avem niveluri diferite de control al calității, în funcție de cerințele clientilor noștri și de produsele implicate.

Serviciile de inspecție a calității ale Molinaro Group Global:

CERCETARE INIȚIALĂ

Partenerii cu experiență ai companiei Molinaro Group Global colaborează cu echipa de producție și inspectează linia de asamblare și primele articole produse înainte de începerea producției în masă. Această măsură de precauție permite verificarea conformității cu criteriile dvs. și evită pierderile și modificările în timpul producției.

ÎN TIMPUL PRODUCȚIEI

Inspecția în timpul producției permite identificarea tuturor problemelor întâmpinate în timpul procesului de fabricație. În mod direct de la linia de asamblare, Molinaro Group Global selectează din nou probe și verifică dacă produsul încă îndeplinește toate criteriile stabilite. Un raport complet este apoi trimis dvs., cu fotografii, analize și recomandări, pentru a vă arăta rezultatul inspectiei și pentru a aduce corecții, dacă este necesar.

INSPECTIA EFECTUATA INAINTEA EXPEDIERII

Acest pas crucial reprezintă ultima oportunitate de a aduce corecții producției, după cum este necesar, înainte ca mărfurile să fie expediate. Ca parte a acestui pas, înainte de sfârșitul ciclului de fabricație, Molinaro Group Global selectează din nou probe finale și le verifică, de la caz la caz, funcționalitatea, performanța, aspectul, dimensiunile etc. De asemenea, verificăm ambalajul, pregătirea și inscripțiile. Toate inspecțiile noastre sunt efectuate conform standardelor de eșantionare statistică recunoscute la nivel internațional.

ANALIZE DE LABORATOR

Folosind probe prelevate din produsele ce urmeaza a fi achizitionate, sub supravegherea firmei Molinaro Group Global, uneori se efectuează diferite teste, din diferite sectoare de activitate, pentru a se conforma certificării și pentru a:
• asigurați-vă că materialele utilizate sunt conforme cu criteriile noastre
• asigurați-vă că produsele produse sunt conforme cu normele și reglementările locale
• să vă protejați clienții și reputația

cONTACTATI-NE CU INCREDERE

Aveti intrebari sau doriti sa apelati la serviciile noastre?

Call Now Button