Asistenta export in China

Made in Asia Business Consulting 8

ASISTENTA IN EXPORTUL IN CHINA

CHINA, o tara cu crestere rapida a consumului si a importului.

Cu cea mai mare populație din lume, China este a doua economie ca marime, precum și al doilea mare importator și consumator din lume. Acum, China a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare, în care consumul continuă să crească, indicând un potențial enorm pentru creșterea consumului și a importului. În următorii cinci ani, China se așteaptă să importe produse și servicii cu o valoare mai mare de 10 trilioane de dolari SUA, ceea ce oferă o oportunitate istorică întreprinderilor din întreaga lume să intre pe imensa piață chineză.

În mai 2017, președintele chinez Xi Jinping a anunțat la Forumul Belt and Road for International Cooperation că China va organiza China International Import Expo (CIIE) începând din 2018.

01
Este o mișcare semnificativă pentru guvernul chinez să țină CIIE să dea un sprijin ferm liberalizării comerțului și globalizării economice și să deschidă în mod activ piața chineză către lume. Facilitează țările și regiunile din întreaga lume să consolideze cooperarea și comerțul economic și să promoveze comerțul mondial și creșterea economică mondială pentru a face economia mondială mai deschisă.
02
Guvernul chinez invita cu sinceritate oficiali guvernamentali, comunități de afaceri, expozanți și cumpărători profesioniști din întreaga lume pentru a participa la CIIE și pentru a explora piața chineză. Ne-ar plăcea să colaborăm cu toate țările, regiunile și organizațiile internaționale pentru a face CIIE o expoziție de clasă mondială, oferind noi canale pentru țările și regiunile care doresc să facă afaceri, să consolideze cooperarea și să promoveze prosperitatea comună a economiei mondiale și a comerțului.

LOCALIZARE IDEALA, CENTRUL COMERCIAL AL ​​CHINEI, situat în zona economică a Deltei Fluviului Yangtze, Shanghai se bucură de un avantaj pozitiv, o putere economică excelentă, industrii de servicii bine dezvoltate și capacitatea de a aloca resurse globale. Capacitatea de containere a portului Shanghai a fost clasată pe primul loc timp de șapte ani consecutivi. Cantitatea de călători a aeroportului depășește 100 de milioane, cu o rețea de rute care acoperă 282 de orașe din întreaga lume.

Întreprinderile din peste 100 de țări și regiuni sunt de așteptat să participe la CIIE. Activitățile auxiliare, cum ar fi întâlnirile de introducere între cerere și ofertă, seminarii și lansări de produse, vor avea loc în timpul expoziției.

CIIE va facilita participantilor procedurile de vămuire, inspecția și carantina, va oferi servicii de tranzacționare on-line pe termen lung și off-line și va consolida protecția drepturilor de proprietate intelectuală pentru a proteja drepturile și interesele comercianților.

CIIE va invita întreprinderi chineze din întreaga țară să vină să facă afaceri. Comercianții din alte țări vor fi, de asemenea, invitați la Expo. Se estimează că 150 000 de cumpărători profesioniști interni și străini vor participa la Expo.

 

Avantajul de a vă alătura CIIE:

1. 8 sectoare din 8 săli, veți avea acces la 8 expoziții profesionale simultan;
2. Domenii de activitate diverse
3. Acces la o piata de 1,3 miliarde de consumatori;
4. Dezvoltarea relatiilor internationale;
5. Alăturarea celei mai mari conferințe de organizare a match-making pentru comerțul direct;
6. Găsiti distribuitori, parteneri, investitori potriviti înainte de începerea targului prin intermediul sistemului on-line;
7. Va avea parte de recunoastere globală;
8. Lansarea de noi produse; stimularea activităților comerciale pentru produse mai puțin cunoscute;
9. Pornirea comerțului electronic
10. Acces facil la piața chineză (canal personalizat ; inspecție expresă &
canal de certificare; canal logistic expres, sprijin financiar benefic, etc)
11. Organizarea propriului roadshow;
12. Aveti acces la mai mult de 100 de forumuri high-end, conferințe specifice;
13. Întâlnire cu clienti internaționali;
14. Oportunități de afișare a mărcilor de produse / companii pe platforma on-line;
15. Oportunități de a afișa produse pe termen lung în showroom;
16. Obținerea de informatii directe și suport pentru investiții în China

Domenii de activitate ce pot expune la CIIE:

01

Sectorul 1 – SERVICII

Servicii financiare, servicii logistice, servicii culturale, educație, servicii turistice, servicii complexe etc.
02

Sectorul 2 – AUTOMOBILE

Automobile de lux, tehnologii și produse noi pentru energie, proiectare auto și produse cu concept nou, vehicule și tehnologii de conducere inteligentă, piese și componente auto, accesorii auto, echipamente de testare și diagnosticare, reparatii și întreținere auto, echipamente și consumabile , RV, etc.
03

Sectorul 3 – ECHIPAMENTE

Echipamente de vârf, echipamente de prelucrare și modelare a materialelor, echipamente aerospatiale, echipamente pentru tehnologie energetică, echipamente de transport.
04

Sector 4 – SOLUTII DE FABRICRARE INTELIGENTE

automatizare, roboți industriali, soluții complete, placi cu circuit integrat, Mașini de inginerie, Mașini agricole, Mașini de construcții, Mașini pentru construcții, Mașini miniere, Vehicule de construcții All-terrain , Vehicule cu destinație specială, etc.
05

Sector 5 – Sci-tech Life

Case inteligente, electrocasnice inteligente, electrocasnice, roboți de servicii, divertisment online, dispozitive portabile, video și audio digitale, afișaje HD, tehnologie sport etc.
06

Sector 6 – STIL DE VIATA

Produse de înfrumusețare și cosmetice, Produse maternale și pentru sugari, Articole sportive, Articole de sport și divertisment în aer liber, Produse pentru animale de companie și consumabile, Accesorii, Jucării, Cadouri și produse culturale creative, Mobilă și articole de uz casnic, Îmbrăcăminte și accesorii, Genti și valize, încălțăminte, bijuterii și Ornamente, Ceasuri, Lucrări de artă, etc.
07

Sector 7 – Echipamente medicale și produse pentru îngrijirea sănătății

Echipamente și dispozitive medicale, produse farmaceutice, produse pentru îngrijirea sănătății, produse medicale tradiționale, cosmetice medicale, servicii de îngrijire și reabilitare a persoanelor în vârstă, mașini și echipamente farmaceutice, instrumente științifice, echipamente și servicii conexe, proiectare și software de dispozitive medicale, servicii medicale etc.
08

Sector 8 – Produse alimentare și agricole

Fructe și legume, Carne, fructe de mare, băuturi și lichioruri, produse lactate, aperitive, condimente, dulciuri, produse agricole, alimente sintetice etc.

SERVICII PE CARE MOLINARO GROUP GLOBAL VI LE OFERA PENTRU A VA ASISTA LA PARTICIPAREA LA TARGUL CIIE DIN CHINA:

1. Vizită de afaceri în orașul Shanghai sau alte orase din China
2. Inregistrarea participarii la targ;
3. Asistență în gestionarea înregistrării, pregătirea (VISA, zbor și hotel), eventuale activități
în timpul deplasarii;
4. Participare activa in timpul targului, servicii de tranlator
5. Bilet de intrare gratuit pentru susținerea programelor în interiorul și în afara expoziției;
6. Promovare de marketing on-line și off-line pentru companie, brand, produs sau
proiect;
7. Facilitarea formalitatilor de vama, inspectie și expediere;
8. Posibilitatea de a aplica la fonduri gratuite in vederea participarii la targuri sau expozitii

MOLINARO GROUP GLOBAL este partenerul dvs. dacă doriți să participați la CIIE. Oferim consultanta si asistenta totala pentru participarea la targul de expozitii din China și ne oferim serviciile  pentru a vă facilita activitățile comerciale și investițiile pe piețele globale.

CONTACTATI-NE CU INCREDERE

Aveti intrebari sau doriti sa apelati la serviciile noastre?

Call Now Button