Asistenta Legala

Servicii juridice:

Contracte bilingve

Un contract bine conturat, bilingv, arată furnizorilor că sunteți un profesionist, și crește în mod semnificativ șansele de succes in cazul unui proces cu un furnizor care a încălcat termenii contractului.

Consilier general

Având un consultant juridic în limba chineză, este o modalitate rentabilă de a evita capcanele și de a vă asigura că strategia dvs. de afaceri este solidă. Consilierul nu este acolo doar pentru a vă rezolva problemele ocazionale, dar serviciul este conceput pentru a ajuta clienții să îmbunătățească funcționarea zilnică a afacerilor lor. Atunci când clientul are nevoie de sprijin, avocații noștri și personalul de asistență sunt gata să va ofere asistenta de specialitate.

Dacă importați, exportați sau aveți sediul în China, consilierul general vă poate ajuta în următoarele domenii: Elaborarea diferitelor documente juridice, Negocierile cu entități chineze, Revizuirea și crearea contractelor, Aviz juridic, Relații guvernamentale, Protecția proprietății intelectuale, Respectarea reglementărilor, Dreptul muncii, coduri fiscale, fuziuni și achiziții,  litigii, managementul crizelor și alte domenii.

Soluționarea litigiilor și litigii

Din păcate, în majoritatea părților din Asia nu există un birou pentru „protectia consumatorilor”. Dacă pierderile dvs. nu sunt foarte mari, veți găsi foarte puțin sprijin din partea agențiilor guvernamentale și a poliției locale.

Recuperarea pierderilor și colectarea datoriilor

Aveti un partener de afaceri în China ce a încălcat termenii acordului dvs.? Avocații și agenții de colectare din China, pot să emită scrisori și să negocieze intelegeri intre parti

Made in Asia Business Consulting 1

Alte servicii oferite:

01

Infiintare offshore Hong Kong

Oferim pachete complete, fara costuri ascunse, ce oferă clienților noștri siguranta, atât pentru a deschide compania în Hong Kong, cât și pentru a o menține. Ne plătiți o dată pe an și sunteti asigurat ca totul este administrat la timp și conform regulilor și reglementărilor din Hong Kong, fără a fi nevoie să vă gândiți la ele. Te concentrezi pe afacerea ta, noi ne ocupăm de documente.
02

Expunere internationala

Doriti sa participati la targuri de profil, fie ca si cumparator sau ca sa sa va expuneti produsele? Va putem asista in toate demersurile legale, inclusiv translator, sofer, vizite fabrici.

CONTACTATI-NE CU INCREDERE

Aveti intrebari sau doriti sa apelati la serviciile noastre?

Call Now Button