Identificare Furnizori

Vrei o modalitate mai ușoară de a identifica produse sau fabrici din China?

În China, puteți găsi furnizori pentru aproape fiecare produs. Cu toate acestea, găsirea furnizorului potrivit nu este atât de simplă cât pare. Nu numai că există mii de furnizori, dar trebuie să verificați antecedentele acestor furnizori, apoi să determinați dacă acestea sunt societăți comerciale, intermediari, producători sau chiar daca exista in realitate! Iar odată ce furnizorul este verificat, trebuie să evaluați prețurile fiecărei fabrici, timpul de execuție, calitatea produsului și rezultatele anterioare. Nu doar că acest lucru inseamna un volum mare de muncă, dar veți descoperi în curând ca barierele culturale și lingvistice sunt descurajante.
Made in Asia Business Consulting 3

Știm că atunci când vine vorba de furnizori, este important să găsiți unul potrivit pentru nevoile dvs. specifice. Cheia succesului unui program de import din Asia constă în găsirea unei fabrici potrivite pentru categoria de produse, volumele, nevoile de cercetare și dezvoltare, prețuri și cerințele logistice.

Ca o companie terță și nu un agent intermediar, menținem o relație complet neutră cu orice fabrica pe care o introducem unui client. Prin urmare, acționăm întotdeauna exclusiv în interesul clientului și cu o transparență totală – o raritate în China. Acest lucru se traduce în costuri de produs mai mici, comunicare mai ușoară și mai mult control în întregul proces de aprovizionare.

MODEL AUDIT FABRICA

Descarca model audit

Având în vedere proiectul și cerințele dvs., echipa noastră efectuează un studiu si va selecta cea mai eficientă soluție de a produce sau achiziționa marfa de care aveți nevoie.

Pentru un pret modic, vă putem gestiona operațiunile, vă vom asigura că lucrați cu un producător calificat, capabil să vă satisfacă calitatea, prețul și timpul de execuție cerut.

Cantactati-ne cu incredere

Aveti nevoie de ajutorul nostru in identificarea furnizorilor potriviti?

Call Now Button