CUM SA PARTICIPI LA UN TARG DE PRODUSE IN CHINA

Primele experiențe de la târguri pot varia, unii le consideră folositoare și informative, în timp ce alții le consideră descurajațoare și obositoare. Târgurile din China vor satisface toate persoanele; există numeroase târguri de specialitate, de exemplu exclusiv pentru mașini, targ produse iluminat, targ mobilier sau targ de bijuterii. Pe de altă parte, există câteva târguri importante, cum ar fi Canton Fair. Aici veți găsi numeroase produse de la o multitudine de producători, sortimentul este uimitor.

Înainte de a participa la orice târg, verificați în avans dacă există posibilitatea de a completa un formular online de solicitare. Acest lucru vă va ajuta să nu așteptați în linie pentru a vă înregistra intrarea la târg. Cu toate acestea, va trebui să primiți ecusonul, deci dacă veniți în ziua deschiderii, asigurați-vă că veniți puțin înainte sau la câteva ore după deschiderea târgului. În acest fel puteți evita o așteptare lungă pentru a primi ecusonul.

În general, expozițiile sunt foarte bine organizate și se ocupă de interesele cumpărătorilor internaționali. Transportul este disponibil pe scară largă sub formă de autobuze, taxiuri și metrou. Personalul este întotdeauna fericit să vă ajute și participarea la un targ este intr-o siguranta maxima. Veți vedea o mulțime de oameni care se grăbesc, dar datorită dimensiunilor sălii de expoziții puteți găsi întotdeauna un loc liniștit pentru a vă așeza și a vă odihni.

Odată ce vă aflați în interiorul târgului, fiți pregătit să oferiți un număr bun de cărți de vizită, este întotdeauna la îndemână să aveți câteva sute disponibile, dacă sunteți în căutarea unor produse noi. Mulți oameni vă vor aborda cerându-vă cărți de vizită, prin urmare, asigurați-vă că le dați numai celor de la care doriți să primiți informații.

Majoritatea târgurilor importante din China au un număr semnificativ de expozanți. De exemplu, Târgul Canton are aproximativ 25.000 de expozanți, deci dacă vă planificați călătoria în avans, puteți obține mai multe din vizita dvs. La târguri, hărțile din targ și listele de furnizori sunt disponibile pe scară largă la punctele de informare. Deoarece legile privind drepturile de autor și brevetele sunt uneori ocolite, veți vedea un număr de furnizori care prezintă produse foarte asemănătoare. Acest lucru poate fi în avantajul dvs. deoarece puteți aduna diferite liste de prețuri și apoi puteți compara și negocia pentru a obține cea mai bună afacere posibilă.

 

Vor fi multe standuri care vă vor atrage atenția, unele cu produse noi revoluționare și altele cu afișaje foarte atractive. Dacă sunteți interesat atunci pasiti cu siguranță în interiorul standului și abordati personalul (de cele mai multe vor vorbi o engleza decenta).

Din experienta mea, este foarte important in momentul in care gasiti un produs de care sunteti interesat, sa stabiliti detaliile de contact, email, telefon, mai ales Wechat, deoarece de multe ori am avut surpriza ca ajuns acasa, sa constat ca web site-ul si emailul atasat site-ului scris pe o carte de vizita nu functioneaza, datorita restrictiilor la internet din China si sa pierdeti legatura cu furnizorul.

În general, este important să vă bucurați de târguri și să le vedeți ca o oportunitate pentru noi afaceri. Pentru persoanele care nu călătoresc în mod regulat în China, participarea la un târg poate fi una dintre puținele șanse să se întâlnească față în față cu furnizorii. La sfârșitul zilei, poate fi o mulțime de oportunitati să vă întâlniți și să discutați cu persoane noi și să găsiți furnizori de bună calitate, care vă vor ajuta să vă extindeți afacerea.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Call Now Button