PARTICIPA LA TARGURI EXPOZITIONALE IN HONG KONG

PARTICIPA LA TARGUL DE ELECTRONICE GLOBAL SOURCES

Daca sunteti interesat de produse electronice de ultima generatie, acum este momentul sa va pregatiti participarea la unul din targurile de specialitate. Cu cat pregatiti totul din timp, cu atat mai avantajos gasiti bilete de avion, camere de hotel, obtineti viza de China, daca va ganditi la un targ expozitional in China.

Va recomandam insa participarea la targul de elctronice Global Sources.

Global Sources este o companie de prestigiu din mediul de afaceri de afaceri și principalul facilitator al comerțului cu China.

Compania organizează expoziții pentru export în Hong Kong, în fiecare din lunile aprilie și octombrie, cu opt evenimente pe an, inclusiv cele mai mari prezentari de electronice din lume. Global Sources este, de asemenea, un acționar majoritar în in Shenzhen International Machinery Manufacturing Industry Exhibition (SIMM) și expozițiile aferente – expozițiile de utilaje din sudul Chinei.

Afacerile de bază facilitează comerțul dintre Asia și intreaga lume utilizând medii de limbă engleză, cum ar fi expoziții comerciale, piețe online, reviste și aplicații.

Mai mult de 1,5 milioane de cumpărători internaționali, inclusiv 94 din cei mai faimosi 100 de comercianți cu amănuntul din lume, utilizează aceste servicii pentru a obține informații despre produse și companii de specialitate. Aceste servicii oferă de asemenea furnizorilor soluții integrate de marketing pentru a construi o imagine a companiei, a genera potențiali clienți și a obține comenzi de la cumpărători din peste 240 de țări și teritorii.

Timp de peste 47 de ani, Global Sources au pus la dispozitie o platformă de comerț fiabilă și profesională, de înaltă încredere în comunitățile de cumpărători și furnizori ale Companiei. În 2018, Global Sources au devenit parte a Clarion Events Group.

Cel mai mare târg comercial al electronicii din lume, Global Sources se desfășoară în fiecare lună aprilie și octombrie, prezentând peste 7.500 de cabine în două faze – Consumer Electronics & Mobile Electronics

Cine ar trebui să viziteze:

În fiecare aprilie și octombrie, Hong Kong-ul gazduieste cumpărătorii din aproximativ 200 de țări care vin să viziteze producătorii și alți furnizori din China și din Asia.

Mulți dintre cei mai importanți comercianți cu amănuntul, producători și proprietari de mărci din lume sunt reprezentați de managementul superior și de responsabilii cu aprovizionarea și dezvoltarea produselor.

Expozitiile sunt, de asemenea, frecventate de o gamă largă de întreprinderi mici și mijlocii de import, en-grosisti și comercianți cu amănuntul – inclusiv un segment în creștere rapidă, vânzătorii online.

Deoarece targurile sunt dedicate aprovizionării strategice, majoritatea participanților sunt persoane cu functii de conducere, Parteneri, Presedinti, Directori sau Directori Generali.

Aproximativ 15% dintre cumpărători plasează comenzi la targ, în timp ce alti 30% comanda în decurs de o lună dupa participarea la targ.

Pavilioane de expoziție:

Electronice:

– Produse audio

– Produse video

– Electrocasnice și accesorii

– Health & Wellness

-Gaming

Electronică de exterior:

– Transport personal

– Camere foto și accesorii

– Drone

Calculatoare și accesorii:

– Computere și periferice

– Cabluri de calculator și de curent

– Cutii si huse de laptop

– Networking

Electronică auto

– Electronică și securitate auto

– ADAS & Navigation

Electronică publicitate:

– produse de comunicare

– Tehnologie de afișare -display-uri

– Robotică

Produse de smart Living

Componente electronice

 

Call Now Button