PARTICIPARE LA TARGUL INTERNATIONAL IMPORT EXPO CHINA

China International Import Expo a încheiat duminică a doua ediție cu rezultate și mai fructuoase decât prima, arătând rezoluția Chinei de a-si deschide portile pe termen lung pentru o dezvoltare mai susținută a economiei mondiale.
Valoarea ofertelor care rezultă din evenimentul de șase zile a depășit 71,13 miliarde de dolari, în creștere cu 23 la sută față de evenimentul din 2018. Biroul CIIE a declarat duminică că cel puțin 391 de produse, tehnologii sau servicii noi au fost lansate în CIIE din acest an.
Încurajat de rezultatele din acest an, peste 230 de companii s-au înscris pentru expoziția de anul viitor, inclusiv zone de expoziție extinse. Mai mult de 80 de solicitanți pentru următoarea CIIE sunt companiile Fortune 500 și liderii industriei, a declarat biroul CIIE.
Amploarea și efectele CIIE din acest an au depășit mult așteptările, a declarat Joseph Romanelli, vicepreședinte senior al MSD, furnizor de produse farmaceutice și de sănătate și președinte al MSD în China. Cel mai mare furnizor de produse cosmetice de uz zilnic care a participat la cele două CIIE, L’Oreal, a confirmat că va participa și la al treilea eveniment. Fabrice Megarbane, CEO-ul companiei din China, a declarat că piața chineză, care se deschide din ce în ce mai mult, va oferi o mulțime de oportunitati pentru companiile care doresc dezvoltare și inovare. Orice companie care aspiră să ajungă la nivel global ar trebui să fie adânc înrădăcinată pe piața chineză, a spus el.
HSBC s-a înscris și la următoarea CIIE. Frank Fang, vicepreședinte executiv al HSBC Bank (China), a declarat că numărul solutiilor financiare anunțate în cadrul evenimentului recent încheiat – precum eliminarea restricțiilor de afaceri pentru băncile străine care operează în China – a indicat că China și-a accelerat reformele sectorului financiar.
Cred ca nu mai este necesar sa subliniez avantajele participarii la asemenea eveniment pentru orice companie din Romania, care doreste sa isi exporte produsele. Pe langa o piata de 1.3 miliarde de consumatori, la eveniment participa cumparatori din toata lumea. Fiecare tara dornica poate participa si i se va pune la dispozitie un stand propriu. Am avut surpriza sa vad standuri din Papua Noua Guinee, tari africane, asiatice, dar bineinteles nu am vazut Romania. Nu exista persoane interesate de asemenea oportunitati? Exporturile s-au redus la cel mai scăzut nivel din acest an și de-abia au trecut pragul de 5 miliarde de euro. Gradul de acoperire al importurilor cu exporturile efectuate a scăzut din nou, până la 84,2%, adică mai mult de un procent în minus față de anul trecut. Este o valoare sub media anilor de criză 2010-2012!

Dar sa revenim la ceea ce se intampla la CIIE China. Daca doriti sa aveti expunere internationala si sa va sporiti volumul exporturilor, ar trebui sa stiti urmatoarele:

Domenii de activitate ce pot expune la CIIE:

Sectorul 1 – SERVICII – Servicii financiare, servicii logistice, servicii culturale, educație, servicii turistice, servicii complexe etc.

Sectorul 2 – AUTOMOBILE – Automobile de lux, tehnologii și produse noi pentru energie, proiectare auto și produse cu concept nou, vehicule și tehnologii de conducere inteligentă, piese și componente auto, accesorii auto, echipamente de testare și diagnosticare, reparatii și întreținere auto, echipamente și consumabile , RV, etc

Sectorul 3 – ECHIPAMENTE – Echipamente de vârf, echipamente de prelucrare și modelare a materialelor, echipamente aerospatiale, echipamente pentru tehnologie energetică, echipamente de transport,

Sector 4 – SOLUTII DE FABRICRARE INTELIGENTE: automatizare, roboți industriali, soluții complete, placi cu circuit integrat,

Mașini de inginerie, Mașini agricole, Mașini de construcții, Mașini pentru construcții, Mașini miniere, Vehicule de construcții  All-terrain , Vehicule cu destinație specială, etc.

Sector 5 – Sci-tech Life – Case inteligente, electrocasnice inteligente, electrocasnice, roboți de servicii, divertisment online, dispozitive portabile, video și audio digitale, afișaje HD, tehnologie sport etc.

Sector 6 – STIL DE VIATA – Produse de înfrumusețare și cosmetice, Produse maternale și pentru sugari, Articole sportive, Articole de sport și divertisment în aer liber, Produse pentru animale de companie și consumabile, Accesorii, Jucării, Cadouri și produse culturale creative, Mobilă și articole de uz casnic, Îmbrăcăminte și accesorii, Genti și valize, încălțăminte, bijuterii și Ornamente, Ceasuri, Lucrări de artă, etc.

Sector 7 – Echipamente medicale și produse pentru îngrijirea sănătății: Echipamente și dispozitive medicale, produse farmaceutice, produse pentru îngrijirea sănătății, produse medicale tradiționale, cosmetice medicale, servicii de îngrijire și reabilitare a persoanelor în vârstă, mașini și echipamente farmaceutice, instrumente științifice, echipamente și servicii conexe, proiectare și software de dispozitive medicale, servicii medicale etc.

Sector 8 – Produse alimentare și agricole: Fructe și legume, Carne, fructe de mare, băuturi și lichioruri, produse lactate, aperitive, condimente, dulciuri, produse agricole, alimente sintetice etc.

SERVICII PE CARE MOLINARO GROUP GLOBAL VI LE OFERA PENTRU A VA ASISTA LA PARTICIPAREA LA TARGUL CIIE DIN CHINA:

 1. Vizită de afaceri în orașul Shanghai sau alte orase din China
  2. Inregistrarea participarii la targ;
  3. Asistență în gestionarea înregistrării, pregătirea (VISA, zbor și hotel), eventuale activități
  în timpul deplasarii;
  4. Participare activa in timpul targului, servicii de tranlator
  5. Bilet de intrare gratuit pentru susținerea programelor în interiorul și în afara expoziției;
  6. Promovare de marketing on-line și off-line pentru companie, brand, produs sau
  proiect;
  7. Facilitarea formalitatilor de vama, inspectie și expediere;
  8. Posibilitatea de a aplica la fonduri gratuite in vederea participarii la targuri sau expozitii

MOLINARO GROUP GLOBAL este partenerul dvs. dacă doriți să participați la CIIE. Oferim consultanta si asistenta totala pentru participarea la targul de expozitii din China și ne oferim serviciile  pentru a vă facilita activitățile comerciale și investițiile pe piețele globale.

Call Now Button