Targul de moda Hong Kong 2019

AL 26-lea targ de moda primavara/vara se deschide in Hong Kong in Iulie, si prezinta ultimele colectii de moda si informatii din domeniu

Cea de-a 26-a ediție a Hong Kong Fashion Week se va desfășura la Centrul de Expoziții din Hong Kong, în perioada 8-11 iulie 2019. Târgul de patru zile este așteptat să primească aproximativ 1.000 de expozanți din întreaga lume, prezentând o gamă largă de îmbrăcăminte de primăvară / vară, colecții de designeri, mărci internaționale, articole de îmbrăcăminte și țesături și accesorii de modă. Ca o sursa de prim rang pentru cumpărători la nivel mondial, Hong Kong Fashion Week este, de asemenea, o poarta către piețele din China continentală și Asia, făcându-l unul dintre evenimentele globale unde fiecare interesat în industria modei trebuie sa participe.

Fashion Tech

Industria modei a avut întotdeauna o evolutie rapidă și, odată cu adoptarea tehnologiei, are capacitatea de a se schimba chiar si mai rapid. Zona „Fashion Tech” este creată pentru a satisface cererea industriei în optimizarea procesului de fabricație și a procesului de afaceri. iGarment (Hong Kong) Ltd va prezenta iGarment Garment Management System, un sistem inovator de coordonare a producției de articole de îmbrăcăminte care acoperă totul, de la dezvoltarea probelor până la progresul producției și transportul maritim. Compania a dezvoltat, de asemenea, sistemul de management al producției RFID, care permite colectarea datelor de producție în timp real pentru a evalua productivitatea și performanța lucrătorilor

Zonele tematice revin cu splendoare

Pentru a optimiza experiența cumpărătorilor în materie de aprovizionare și pentru a oferi o expunere maximă pentru diferite sectoare de modă, târgul este clasificat în diferite zone tematice. Urmând succesul debutului zonei „Corporate Fashion and Uniforms” anul trecut, zona va fi din nou pusă la punct pentru a oferi o gamă largă de opțiuni profesionale de îmbrăcăminte pentru diferite industrii. Și, tendința tot mai mare de a purta sportwear este evidențiată în zona „Fashionable Sportswear” pentru exerciții fizice, sport și activități casual. Un expozant thailandez Wakingbee își va prezenta salonul de gimnastică și colecția încrucișată sportwear pe plajă cu o faimoasă actriță thailandeză și designerul Taew (Nattaporn Tameerak).

„Expoziția internațională de designeri de modă” va aduna colecțiile celor mai talentați designeri de modă din Hong Kong, Japonia, Thailanda, printre altele. „Fashion Gallery”, în care stilul elegant și etichetele de marcă continuă să fie în lumina reflectoarelor, în timp ce „Emporium de Mode” va prezenta branduri de modă elegante.

Alte zone populare, cum ar fi îmbrăcăminte pentru bărbați, femei, îmbrăcăminte pentru sugari și copii, țesături și fire, îmbrăcăminte intimă și costume de baie se vor întoarce cu mai multe oferte de produse.

 

Evenimente incitante pe scenă

Pentru a atrage cumpărătorii globali, o serie uimitoare de designeri de modă vor pune în scenă paradele de modă de-a lungul perioadei corecte. Veteran de la renumita agenție internațională de prognoză a tendințelor Fashion Snoops, va prezenta un seminar privind tendințele vizionare pentru toamna anului 2020/21 pentru îmbrăcăminte și accesorii pentru femei și bărbați, în timp ce alți profesioniști din industrie vor împărtăși perspectivele tehnologiei privind îmbrăcămintea funcțională, evolutia pietei. Profesionistii din industrie se vor intalni într-o ambianță relaxantă, o receptie aranjata pentru cumpărători la nivel mondial, expozanți și profesioniști din industrie să facă schimb de opinii și să extindă rețeaua de afaceri.

 

Fair Dates: 8-11 July 2019

Edition:26th

Location: Hong Kong Convention & Exhibition Centre, 1 Expo Drive, Wan Chai, Hong Kong

Opening Hours:

Fair Date Opening Hours Buyer Registration Hours
8 July 10:00am – 6:00pm 9:30am – 5:30pm
9-10 July 9:30am – 6:00pm 9:00am – 5:30pm
11 July 9:30am – 5:00pm 9:00am – 3:30pm

 Admission:

Trade Only. Visitors under 18 will not be admitted (Free Admission)

 Organiser:

Hong Kong Trade Development Council

Sponsor(s) :
(By alphabetical order)

Hong Kong Apparel Society Limited
Hong Kong Fashion Designers Assn
Hong Kong Garment Manufacturers Assn Ltd
Hong Kong Knitwear Exporters & Manufacturers Assn Ltd
Hong Kong Woollen & Synthetic Knitting Manufacturers’ Assn Ltd
Knitwear Innovation & Design Society
Textile Council of Hong Kong Ltd
The Federation of Hong Kong Garment Manufacturers
The Woolmark Company, Greater China Region

 Major Exhibit Categories:

All kinds of Spring/Summer clothing, fashion & clothing accessories, garment related products, services & supplies

 • ladies’ wear
 • men’s wear
 • babies and children’s wear
 • sportswear
 • lingerie
 • evening wear
 • swimwear
 • handbags
 • shoes
 • costume jewellery
 • eyewear
 • fabrics
 • buttons
 • labels
 • inspection, testing, certification & verification services
 • fashion magazines

 

Call Now Button