VERIFICAREA CALITATII MARFURILOR

Cum mă asigur de calitatea bunurilor primite ca va fi conform contractului?

Cel mai important pas este să vă asigurați că furnizorul dvs. vă poate asigura de fapt nivelul dorit de calitate, în primul rând.

Numai prin inspecția fizică a fabricilor și o analiză a probelor de producție efectivă veți obține o înțelegere reală a capacității furnizorului dvs. Dacă nu reușești să faci singur călătoria, există agenți independenți care te pot ajuta cu acest proces de calificare și analiză.

Cereti  întotdeauna un eșantion de producție efectiv de la furnizorul actual. Ar putea suna simplu, dar ați fi surprins de numărul de așa-numiți furnizori care sunt de fapt societăți comerciale care creează producție în fabrici partenere fără a divulga integral cumpărătorului.  Acest lucru creează un nivel suplimentar de marje. Mai important, dacă apare o problemă de calitate, liniile de comunicare sunt complicate de intermediari.

Cereți furnizorului să furnizeze documentația internă a QC. De exemplu, stipularea faptului că datele de testare și de inspecție furnizate de furnizor însoțesc expedierea le vor spune că sunteți serios în legătură cu calitatea.

Angajați inspectori locali de calitate și laboratoare independente. Fara sa stie faptul că exista servicii de inspecție independente la prețuri accesibile, unii cumpărători așteaptă până când mărfurile ajung la destinație pentru a efectua o inspecție.

Chiar dacă termenii dvs. de plată sunt structurați pentru a vă limita expunerea financiară în cazul în care plata finală se face după efectuarea unei inspecții, ar trebui să vă confruntați cu o problemă QC după ce mărfurile au ajuns la destinație, totuși aveți durerile de cap asociate cu datele de livrare ratate, acțiunile corective și costurile de reparare sau de returnare a mărfurilor în China. Este întotdeauna o idee bună să inspectați mărfurile înainte de a părăsi China.

Etapele de asigurare a calității bunurilor primite conform contractului sunt următoarele:

  1. Cel mai important, dar adesea neglijat de noii cumpărători, este să vă asigurați că comanda dvs. de achiziție dată fabricii precizează clar specificațiile și este pe deplin înțeleasă de fabrică.
  2. Confirmați că fabricantul utilizează aceste specificații pentru QC intern.
  3. Lista de verificare a inspectorului independent trebuie să corespundă specificațiilor din contractul / comanda inițială.
Call Now Button